Mountain View

DANNY MAAS TWEEDE IN WESTERHOVEN

Op zaterdag 30 mei werd er een wedstrijd voor nieuwelingen georganiseerd in Westerhoven. Het was uitkijken geblazen op de natte steentjes in het centrum. Gevolg een aantal valpartijen en een peloton dat compleet uit elkaar werd geslagen.

Vroeg in de wedstrijd kleurde een eenzame vluchter de wedstrijd. Achter hem reed een viertal achtervolgers die voor de overige podiumplaatsen zouden gaan sprinten. Danny Maas kwam aks tweede over de finishlijn.

Uitslagen nieuwelingen:
Yerseke: 7 Jasper Haest, 8 Polle van Rijsbergen, 12 Sven Peeters, 13 Ties van Rijsbergen, 21 Martijn Hennekam, 23 Simon Demaret, 31 Joep Visser
Breda: 7 Jasper Haest, 10 Ryco Krebbekx, 11 Ties van Rijsbergen, 23 Polle van Rijsbergen, 36 Niek Struijs
Erp: 5 Danny Maas, 31 Martijn Meeuws, 42 Luuk van den Eijnde

 

DANNY MAAS WORDT TWEEDE TIJDENS DK TIJDRIJDEN
– Marijn van den Berg wordt derde –

Op woensdag 27 mei werd het district kampioenschap tijdrijden verreden. IN Wernhout waren 31 nieuwelingen aangemeld. Door enkele afmeldingen kwamen er 24 renners aan de start. Hieronder waren enkele renners aanwezig uit district Zuidoost. Zij reden buiten het klassement mee.
De eerste aansprekende tijd (14:06) werd neergezet door Marijn van den Berg. Hij begon als derde renner voor zijn tijdrit. De latere district kampioen kwam daar later met 13:34 onder door. Halverwege de wedstrijd wist Jasper Haest een goede 14:09 neer te zetten. In het tweede deel van de wedstrijd nestelde Danny Maas zich met 14:05 op een tweede plaats. Ondanks dat hij in de laatste bocht werd gehinderd door een langzamere renner klokte hij een tijd van 14:05.
Tijdens de huldiging was er enige verwarring doordat een renner uit Zuidoost op het podium kwam. Hierdoor ontbrak de district kampioen op de uiteindelijke podiumfoto.

Uitslagen nieuwelingen Wernhout, districtskampioenschap tijdrit werd: 2 Danny Maas, 3 Marijn van den Berg, 4 Jasper Haest, 9 Sven Peeters, 15 Simon Demaret, 16 Damian van Alphen, 19 Martijn Hennekam, 20 Martijn Meeuws, 21 Ties van Rijsbergen.


JASPER HAEST TWEEDE TIJDENS HET DK WEGWEDSTRIJD
Op maandag 25 mei stonden 45 nieuwelingen aan het vertrek voor hun district kampioenschap op de weg. Willebrord Wil Vooruit stond hierin vertegenwoordigd door 17 renners.
In het eerste deel van het kampioenschap zagen we verschillende aanvallen. Hier waren ook renners van Willebrord Wil Vooruit betrokken. Pas in de tweede helft kwam de wesdtrijd in definitieve plooi.
Jasper kwam met een medevluchter op kop van de wedstrijd. Daarachter volgde een tweetal waaronder Marijn van den Berg. In een derde groep reed Damian van Alphen namens de vereniging. Hierdoor waren de nieuwelingen van Willebrord Wil Vooruit in alle groepjes vertegenwoordigd.
Groep drie werd door het peloton teruggepakt. Vooraan zouden beide koppels bij elkaar komen. Hierdoor kregen we een viertal aan de kop van de wedstrijd. In de sprint werd Jasper tweede en Marijn kwam als vierde over de finish.


Uitslagen nieuwelingen Wernhout, districtskampioenschap wegwedstrijd: 2 Jasper Haest, 4 Marijn van den Berg, 9 Ryco Krebbekx, 16 Danny Maas, 19 Martijn Meeuws, 22 Jeroen Haest, 23 Simon Demaret, 25 Ties van Rijsbergen, 26 Martijn Hennekam, 30 Damian van Alphen, 31 Sven Peeters, 33 Niek Struijs, 35 Luuk van den Eijnde, 38 Polle van Rijsbergen, 40 Kevin Haest, 42 Joep Visser, 44 Sven Wouters

DANNY MAAS WINT IN WAASMUNSTER
– Marijn van den Berg wordt derde in Maartensdijk –

Op 23 mei werd er in het Belgische Waasmunster een wedstrijd voor nieuwelingen georganiseerd. Voor Willebrord Wil Vooruit stonden Damian van Alphen, Martijn Hennekam en Danny Maas aan de start.
Het werd een levendige wedstrijd met diverse aanvallen. Hierbij waren ook renners van Willebrord Wil Vooruit betrokken. Het werd evenwel een massasprint. Danny wist deze sprint van het peloton te winnen.
Uitslag: 1 Danny Maas, 5 Martijn Hennekam, 14 Damian van Alphen

Overige uitslagen:
Maartensdijk: 3 Marijn van den Berg
Nieuwrode: 37 Simon Demaret
Kieldrecht: 16 Ties van Rijsbergen, 22 Polle van Rijsbergen, 24 Niek Struijs 
Maldegem: 5 Damian van Alphen 

NIEUWELINGEN RIJDEN IN DUITSLAND
Op vrijdag 15 mei vertrokken we met zes renners naar Leinatal in Duitsland om deel te nemen aan de TMP jugendtour. Na installatie ging het richting Bad Langensalza voor de inschrijving. Na de formaliteiten werd er in Friedrichswerth de klimtijdrit en omloop van zaterdag verkent. In de avond werd er in Bad Langensalza een criterium verreden.

Op zaterdag 16 mei stond in de ochtend een klimtijdrit over 5 kilometer op het programma, Het strijdtoneel was Friedrichtswerth. De renners van Willebrord Wil Vooruit weerde zich goed in het 165 man sterke rennersveld.
Uitslag: 44 Jasper Haest op 0:39, 85 Ties van Rijsbergen op 0:56, 127 Simon Demaret op 1:15, 143 Luuk van den Eijnde op 30.87, Polle van Rijsbergen op 1:32, 159 Finn Jannes op 1:56

Tegen de avond moesten de renners aan de bak in Weingarten. Hier werd in een omloop 66 kilometer afgewerkt. De eerste ronden werd er hard doorgetrokken. We verloren hierdoor vier renners uit het peloton. Ook gedurende het verder verloop van de wedstrijd zagen we nog renners lossen uit het peloton. Een grote groep sprintte voor de winst.
Uitslag: 56 Jasper Haest, 80 Simon Demaret op 0:07, 129 Ties van Rijsbergen op 11:57, 130 Polle van Rijsbergen op 12:32
Algemeen klassement: 40 Jasper Haest op 0:45, 87 Simon Demaret op 1:28, 127 Ties van Rijsbergen op 12:59, 131 Polle van Rijsbergen op 14:11

Op zondag 17 mei werd in Bad Langensalza de finale gereden. De slotrit ging over 58 kilometer over met voornamelijk kasseien bekleede straten. Eerst zagen we diverse groepjes. Daarna kwam vooraan twee grotere groepen bij elkaar om het peloton te vormen. Een groep van zestig renners gingen deze dag voor de dagwinst.
Uitslag: 51 Jasper Haest, 82 Ties van Rijsbergen op 6:18
Algemeen klassement: 31 Jasper Haest op 0:56, 82 Ties van Rijsbergen op 19:28

MARIJN VAN DEN BERG WINT IN LIESHOUT

Op zondag 17 mei stonden er in Lieshout zo'n 40 renners klaar om hun sportieve strijd op de fiets aan te gaan. Er kwam een vroege schifting. Na vier ronden wisten drie renners uit het peloton weg te rijden. Willebrord Wil Vooruit was in de kopgroep vertegenwoordigd door Marijn van den Berg. De kopgroep bleef uit de greep van het peloton. Marijn maakte het in de sprint af en behaalde hiermee zijn tweede overwinning.

Overige uitslagen:
Stampersgat: 11 Danny Maas, 14 Martijn Hennekam, 22 Ryco Krebbekx, 34 Niek Struijs, 38 Damian van Alphen, 39 Sven peeters, 42 Sven Wouters
.

DANNY MAAS TWEEDE IN HOBOKEN

Op 14 mei stonden 32 renners in het Belgische Hoboken aan de start. In de eerste ronden zagen we een paar valpartijen. Hierdoor slonk het aantal renners vooran drastisch. Na twee ronden waren er nog maar veertien renners over. Hier kon niemand het verschil maken, waardoor het uitliep in op sprint. Hierin wist Danny Maas zijn wiel als tweede over de streep te drukken.
Doordat Sven Peeters vierde werd en Niek Struijs als achtste finishte werd door de renners van Willebrord Wil Vooruit ook het ploegenklassement gewonnen.


Overige uitslagen:

Sleidinge: 10 Jasper Haest, 25 Damian van Alphen
Evergem: 13 Damian van Alphen

DANNY MAAS WINT IN SOMEREN
Op zondag 10 mei stonden 47 nieuwelingen aan het vertrek in het Oost-Brabantse Someren. Plaatselijk favoriet Martijn Meeuws had zeven ploeggenoten om zich heen.
Tijdens de wedstrijd zagen we verschillende aanvalspogingen. Niet één aanval leidde tot een definitieve breuk met het peloton.
Pas twaalf ronden voor het einde wist Danny Maas met twee uit het peloton te ontsnappen. In de eindsprint wist Danny de winst naar zich toe te trekken.
Uitslag:: 1 Danny Maas, 13 Jasper Haest, 20 Simon Demaret, 25 Martijn Hennekam, 26 Martijn Meeuws, 33 Ryco Krebbekx, 35 Luuk van den Eijnde, 41 Finn Jannes

 

NIEUWELINGEN IN ACTIE OP FLEVOLAND

Op vrijdag 08 mei vertrokken we met 6 renners naar Kampen om op zaterdag deel te nemen aan de Flevotour. Na de verkenning van de laatste 20 kilometer gingen we op zoek naar eten. De overnachting lag 200 meter van de start, waardoor we de voorbereiding in het hotel konden afwerken. De wedstrijd in Kampen ging over 84 kilometer. Voornamelijk door de – met harde wind geteisterde- polder van Flevoland.
Na 20 kilometer zagen we in het wedstrijdbwwld drie groepen. Een eerste groep van 30-35 renners met Danny Maas. Daarna een grote groep met Polle van Rijsbergen, Jasper Haest, Jeroen Haest en Simon Demaret. Tot slot een derde groep met Martijn Hennekam.
Na 45 kilometer was een koploper uit het peloton ontsnapt. Daarachter reden de eerste twee groepen. De derde groep was uit koers gehaald. Na 60 kilometer reed Danny met een medevluchter naar koploper. Na 70 km sloten nog vier renners aan bij drie koplopers. In laatste 5 kilometer viel de kopgroep uit elkaar. De eerste drie koplopers moesten een gat laten op de nieuwe kopgroep van vier. De achtervolgende groepen vielen in de slotfase beide uiteen.
Uitslag: 5 Danny Maas op 0:18, 29 Jasper Haest op 4:01, 55 Polle van Rijsbergen op 5:00, 56 Jeroen Haest op 5:00, 63 Simon Demaret op 5:32. De laatste renner kwam als 89ste binnen op 7:54.

Overige uitslagen: Koudekerke: 6 Sven Peeters, 14 Ryco Krebbekx, 15 Niek Struijs

NIEUWELINGEN RIJDEN IN WALLONIE

Op 01 mei reisden een groep renners af naar Wallonië. Daar werd tour de la Basse-Meuse georganiseerd. We verbleven in Blegny-mine, een oude kolenmijn, die op de lijst van werelderfgoed van Unesco staat vermeld. De overnachting was slechts enkele honderden meters van de permanence.
Zaterdag 02 mei werd er in de ochtend een tijdrit verreden over 4,6 kilometer. Hierin reden onze renners goede tijden. In de middag stond er een rit in lijn over 53,6 kilometer op het programma. Start en aankomst was in Blegny en betrof een rit-in-lijn met één lokale ronden. Er zaten enkele gevaarlijke punten in de wedstrijd. De beklimmingen wogen zwaar door. Renners van Willebrord Wil Vooruit lieten zich veelvuldig vooraan in de wedstrijd zien. Er kon echter geen verschil worden gemaakt door de renners, waardoor het een massasprint werd.
Kevin kwam in de middagrit van zaterdag in de laatste 1,5 kilometer ten val. Hij finishte nog wel in de etappe. Met sirene ging het in een ambulance naar clinique Notre Dame in Hermalle. Hopelijk is de diagnose juist. Kevin kwam terug bij de groep met een schouderblessure.
De aanwezige ouders bedankt voor de ondersteuning metname zaterdag na de wedstrijd.
Uitslag Blegny, rit 1a (tijdrit 4,6 km): 5 Martijn van den berg, 23 Jasper Haest, 27 Danny Maas, 57 Kevin Haest, 59 Damian van Alphen, 93 Simon Demaret
Uitslag Blegny, rit 1b (rit-in-lijn 53,6 km): 10 Martijn van den Berg, 15 Danny Maas, 42 Jasper Haest, 63 Simon Demaret, 87 Damian van Alphen, 103 Kevin Haest (na val laatste 1,5 km)
Algemeen klassement: 4 Marijn van den berg, 14 Danny Maas, 29 Jasper Haest, 72 Damian van Alphen, 81 Simon Demaret, 82 Kevin Haest

Op zondag 03 mei hadden de renners wedstrijd in Oupeye. Hier moesten 65,5 kilometer worden afgewerkt middels een rit-in-lijn en twee lokale ronden. Ook hier zaten weer gevaarlijke punten in het parkoers en lastige beklimmingen. Als na 5 kilometer zagen we de eerste renners lossen van het peloton. Wederom reden onze renners veelvuldig voorin de groep. Ook nu kwam er een vrij grote groep richting finish. In de slotklim wisten enkele renners zich los te maken van het achtervolgende en langgerekte peloton.
Uitslagen nieuwelingen 03 mei:
Oupeye, rit 2 (rit-in-lijn 65,5 km): 14 Marijn van den Berg, 22 Danny Maas, 57 Jasper Haest, 76 Simon Demaret
Algemeen klassement: 5 Marijn van den Berg, 13 Danny Maas, 30 Jasper Haest, 57 Simon Demaret.

Overige uitslagen:
Standdaarbuiten: 8 Sven Peeters, 9 Ryco Krebbekx, 21 Ties van Rijsbergen, 23 Polle van Rijsbergen, 25 Martijn Hennekam, 29 Niek Struijs


Foto: Kevin neemt zaterdagavond in Blegny afscheid van de rennersgroep met een schouderblessure.


TEVERGEEFS NAAR DUITSLAND
Op 01 mei werd er de jaarlijkse wedstrijd in Eschborn-Frankfurt georganiseerd. Dit is een voorwedstrijd bij Rund um den Finanzplatz (voorheen Rund um den Henninger Turm). Martijn Meeuws, Luuk van den Eijnde en Finn Jannes gingen er vol goede moed naar toe. Tot het rijden van een uitslag kwam het niet. Beide wedstrijden werd afgelast in verband met terreurdreiging.

SAMEN STERK hot gay porn IN KOEWACHT
Op 25 april werd er tussen het Belgische Sint Gilles Waas en het Nederlandse Koewacht de Wim Hendrikx trofee verreden. Voor de nieuwelingen lagen er 80 kilometers voor de wielen. Hierin zaten een aantal kasseistroken verwerkt. Mede door het natte weer lagen de kasseien er nat bij en kregen we verschillende valpartijen te zien.
Ook kregen renners met materiaalpech af te rekenen. Hieron stonden ze niet altijd alleen. Max van Helmond (WV Breda) kreeg tijdens de Win Hendriks trofee de laatste 800 meter zijn ketting tussen frame en cassette en kon niet meer trappen. Wat is er mooier dan door een mede-renner naar de finish geduwd worden. In dit geval bied Martijn Meeuws (WWV) de helpende hand. Max eindigde als 96ste en Martijn Meeuws kwam als 97ste over de finish.


Foto: Martijn Meeuws bied de helpende hand

MARIJN VAN DEN BERG WINT IN AALBEKE

Op 25 april werd er in Aalbeke een wedstrijd verreden over 65 kilometer. Er kwamen 40 renners aan de start voor 16 rondjes van ongeveer 4 km.
Direct bij de start ging het licht omhoog met de wind op kop er werd direct hard gereden. Hierdoor raakte er direct veel renners in moeilijkheden. In de eerste ronde werd het peloton al flink uitgedund. Na 4 ronden was er een kopgroep van ongeveer 10 renners. De groep raakten steeds verder uitgedund tot uiteindelijk een groep van 5 man overbleven. Uiteindelijk werd er met deze groep afgesprint. Marijn wist de sprint met overmacht te winnen.
Uitslag: Aalbeke: 1 Marijn van den Berg Overige uitslagen:

Overige uitslagen:
Peizegem: 7 Ties van Rijsbergen, 11 Martijn Hennekam Sint Joris Weert: 9 Simon Demaret
Made: 8 Jasper Haest, 12 Kevin Haest, 21 Simon Demaret, 22 Martijn Hennekam, 24 Ties van Rijsbergen, 26 Jeroen Haest, 33 Polle van Rijsbergen, 38 Joep Visser
Eijsden: 8 Danny Maas
Geldrop: 18 Damian van Alphen
Koewacht (Wim Hendrikx trofee, 80 km.): 52 Jasper Haest op 4:56, 97 Martijn Meeuws op 8:09

 

 

 

Volg ons ook op Facebook