Mountain View

 NIEUWELINGEN WWV MAART 2015

- verslagen door Theo van de Kar  -

 

NIEUWELINGEN BINDEN DE STRIJD MET DE RIJZENDE WEG


Zondag 15 maart voelde het met zo'n 7 graden koud aan. In Woensdrecht stonden 70 nieuwelingen klaar om 25 maal de Rijzende Weg te gaan bedwingen. Na een aantal maal begint de Rijzende Weg door te wegen. Zoals gewoonlijk werd het een afvalrace. Jasper Haest was vroeg actief aan het front. Verder op in de wedstrijd had Willebrord Wil Vooruit nog vier renners in het peloton. Danny Maas moest met pech afhaken. Kevin Haest ondervond te veel hinder van een val, waardoor hij de rol moest lossen. De finale gingen we in met nog zeventien renners. Hieronder waren Jasper Haest en Sven Peeters namens Willebrord Wil Vooruit.
Klasseringen: 11 Jasper Haest, 16 Sven Peeters, 30 Martijn Hennekam, 41 Ties van Rijsbergen.

Uitslag Heeswijk-Dinther: 35 Damian van Alphen


Foto: Willebrord Wil Vooruit met 12 nieuwelingen aan het vertrek in Woensdrecht. Op de voorste rij o.a. Niek Struijs, Danny Maas, Simon Demaret en Jasper Haest.

 

 


 

DANNY MAAS NA DUBIEUZE SPINT TWEEDE IN ESSEN
Zondag 08 maart bonden 37 nieuwelingen de strijd aan in Essen. Hier lagen 50 wedstrijdkilometers in het vooruitzicht. Twee ronden voor het einde van de wedstrijd kwam de schifting. Eerst wist Sven Peeters met een medevluchter te ontsnappen. Danny Maas wist daarna met twee de sprong naar de kop te maken. Nadien kwamen er nog drie renners aansluiten met o.a. Jasper Haest. Hierdoor zaten drie renners van WWV in een kopgroep van zeven. In de laatste ronde werd er veel naar elkaar gekeken. Vier renners streden om de winst. Danny kwam als tweede over de streep …................ of was het toch als eerste. De finishapparatuur stond in elk geval niet op de juiste manier opgesteld.
Uitslag: 2 Danny Maas, 6 Jasper Haest op 0,08, 7 Sven Peeters op 0,20, 12 Simon Demaret op 0,47, 16 Niek Struijs, 17 Kevin Haest, 18 Damian van Alphen, 20 Ryco Krebbekx, 27 Ties van Rijsbergen, 34 Sven Wouters, 36 Joep Visser


Zaterdag 07 maart stonden er 74 nieuwelingen aan het vertrek in Arendonk. Voor hun wielen lagen 49 wedstrijdkilometer om af te leggen. Het was zo'n 12 graden, de zon scheen en er was weinig wind.
Het wedstrijdbeeld gaf aanvallen te zien en periode van relatieve rust, waarin het peloton weer stil viel. Ook renners van Willebrord Wil Vooruit lieten zich vooraan zien, waaronder Damian van Alphen, Jasper Haest en Kevin Haest. Het lukte geen enkele renner om het verschil te maken. Er kwamen zo'n 74 renners in de laatste rechte lijn op de finish af.
Uitslag: 8 Polle van Rijsbergen, 9 Jasper Haest, 29 Damian van Alphen, 34 Martijn Hennekam, 38 Jeroen Haest, 39 Ties van Rijsbergen, 41 Luuk van den Eijnde, 49 Kevin Haest.

Uitslag Harzé: 6 Marijn lesbian porn van den Berg


Foto: Zeg het maar . De jury kon het met het blote oog zonder goede apparatuurondersteuning

 

 

Volg ons ook op Facebook